Medior Logistieke Applicatie Proces Consultant - Amsterdam

Jouw energie
Als Logistieke consultant kom je terecht in een dynamische omgeving met een splinternieuw distributiecentrum als stokpaardje en houd je je bezig met de logistieke processen, welke uiteenlopen van het MRP in ECC tot ‘picking’ en ‘packing’ in EWM. De uitdaging voor ons is om de systemen en processen voor inkoop en logistiek op de juiste manier vorm te geven en ‘up and running’ te houden.

Digitalisering is het antwoord op de energievraagstukken van de toekomst. Als applicatie proces consultant werk je met jouw team aan de energie van vandaag én morgen:

  • Je gaat processen in onze organisatie inzichtelijk maken en vertaalt businesswensen naar begrijpelijke proces- en/of IT oplossingen;
  • Je draagt zorg voor de ontwikkeling en implementatie van innovaties en verliest hergebruik, best practices en standaardfunctionaliteiten daarbij niet uit het oog;
  • Je stelt user stories op waarbij je energie krijgt van luisteren, visualiseren en analyseren van processen, het in kaart brengen van consequenties van aanpassingen en het bedenken en adviseren van oplossingsrichtingen. De uitkomsten hiervan configureer je vervolgens in de applicatie;
  • Je bent nieuwsgierig ingesteld, stelt vragen en hecht waarde aan eigen verantwoordelijkheid voor de realisatie van nieuwe functionaliteiten;
  • Naast het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten snap en voel je de urgentie van een stabiele applicatie.
  • Je werkt nauw samen met je eigen team en zoekt proactief de samenwerking met andere teams om resultaten te bereiken.

Jouw werkgever
Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

Als applicatie proces consultant werk je zelfstandig en gedreven in een scrumteam waarbij je binnen Alliander een breed scala aan stakeholders bedient. Ondanks de grote zelfstandigheid van het team houd je van intensief samenwerken (binnen maar ook buiten het scrumteam) met daarbij een positief kritische instelling om ons eindproduct van hoogwaardige kwaliteit te maken.

Vakmanschap is meesterschap!
Naast het scrumteam ben je ook onderdeel van het chapter Customizing & Configuration. Daarin is een chapterlead als ontwikkelcoach beschikbaar om je te coachen in je ontwikkeling op kennis, kunde en competenties. Je bepaalt zelf het aantal contactmomenten afhankelijk van je eigen ontwikkelbehoefte om te reflecteren, feedback te geven en te ontvangen, energie te krijgen en te behouden en mooie ontwikkelkeuzes te maken. Daarmee heb je altijd een sparringpartner beschikbaar om je carrière verder vorm te geven door samen kansen te verkennen en je te focussen op je eigen ontwikkeling!

Jouw arbeidsvoorwaarden
Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van. Jij, Alliander en vooral onze klanten. En er is meer. Voor deze vacature kun je rekenen op (o.b.v. een 38-urige werkweek):

  • salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de € 3.500,- en € 5.000,- bruto per maand, schaal 9.
  • een vast contract na 1 jaar.
  • op fulltime basis een Persoonlijk Budget van 18% van het jaarsalaris. Je kunt dit laten uitbetalen, er extra verlofdagen van kopen of storten in je pensioen.
  • een vergoeding van 70% van het wettelijk minimum loon over de ouderschapsverlofuren. Dit geldt bij het opnemen van ouderschapsverlof na 1 jaar dienstverband.
  • elk jaar 36 uur (4,5 dag) extra spaarverlof. Dit verlof kan je opnemen of maximaal 10 jaar sparen voor bijvoorbeeld een sabbatical.
  • een duurzaam inzetbaarheid budget van € 500,-. Deze kun je inzetten voor bijvoorbeeld loopbaanontwikkeling, een sportabonnement en/of arbo-proof thuiswerkmeubilair.
  • een ABP-pensioen waarvan Alliander 70% betaalt.
  • een vaste eindejaarsuitkering van 5,94%.
  • Alliander biedt veel ruimte en mogelijkheden voor jouw ontwikkeling. Ook werken we samen met de beste opleiders van Nederland. Je kunt kiezen uit een breed aanbod aan trainingen, workshops, opleidingen, studieboeken, webinars en E-learningmodules.
  • een NS Business Card of als je met de auto reist een kilometervergoeding.
  • een bruto bijdrage van € 360 en kortingen bij afname van een aanvullende verzekering als je een collectieve ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis Achmea hebt.
  • een laptop en mobiele telefoon, anders: Bring Your Own Device.

Bij Alliander verbaas je je over de fijne arbeidsvoorwaarden. We hebben ze hier voor je op een rij gezet https://werkenbij.alliander.com/arbeidsvoorwaarden.

Jouw achtergrond
Met jouw energie en ‘hoe kan het wel mindset’ blink je uit als applicatie proces consultant op verdere verbetering in de Alliander digitalisering. Je hebt een passie voor vooruitgang en voelt je verantwoordelijk voor een kwalitatief waardig resultaat. Je bent positief kritisch en bezit goede analytische en communicatieve vaardigheden. Jezelf ontwikkelen is vanzelfsprekend door je bereidwilligheid tot het volgen van trainingen om je kennis op niveau te krijgen.

Ook herken je jezelf in onderstaande:

  • Een afgeronde hbo of wo opleiding;
  • 2-5 jaar relevant werkervaring;
  • Kennis van: SAP MM, SAP WM of SAP EWM;
  • Affiniteit met processen, configureren van applicaties en data;
  • In staat om je snel nieuwe kennis eigen te maken;
  • Complexe vraagstukken kunnen vereenvoudigen;
  • Nieuwsgierigheid omzetten in doelgerichte actie;
  • In staat om met veranderingen om te gaan.

Jouw actie
We hebben ruimte voor jouw energie! Solliciteer op deze vacature!

Meer informatie over de selectieprocedure? Contact Astrid van Dijk, Corporate Recruiter, via astrid.van.dijk@alliander.com.

Jouw sollicitatieprocedure
Alliander screent alle sollicitanten. Hoe die screening er precies uitziet, varieert per vacature. Denk bijvoorbeeld aan een referentiecheck, check van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's, een integriteitsonderzoek en/of het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Ook kan een assessment deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Recruiter
Astrid van Dijk
Telefoonnummer:
+31 (6) 28064791

aboutict
29-11-2021 18:15